در حال بارگذاری ...

مجمع عمومی هنرمندان تئاتر استان یزد برگزار شد

نشست هنرمندان تئاتر سراسر استان عصر چهارشنبه ۲۱ تیرماه ۹۶ در سالن نمایش مجموعه تالار هنر یزد برگزار شد؛ هرچند بسیاری از هنرمندان تئاتر در این نشست حضور نداشتند ولی توسط آن هایی که بودند صحبت های خوبی مطرح شد.

اینکه چرا همه هنرمندان تئاتر به دعوت اعضای انجمن نمایش پاسخ مثب ندادند، پرسش مهمی است که باید در پی پاسخ آن بود.

در آغاز نشست رییس انجمن از حضور دوستانی که دعوت انجمن را پاسخ گفته بودند سپاسگزاری کرد و گفت: از 28 دی ماه که ابلاغ های ما صادر شده، نزدیک به 2 ماه در حال کارهای مربوط به انجام تغییرات بودیم و سپس نشست های ما نظم دلخواه را پیداکرد وتوانستیم برای کارهای خودمان برنامه ریزی کنیم.

امیرصاحب جلال افزود: برنامه هایی که درنظرداریم قرار نیست چندان آرمانگرایانه باشد، ما بر اساس شرایط موجود برنامه ریزی وعمل می کنیم.

وی هم چنین از راه اندازی اپلی کیشنی در سایت انجمن خبر داد که برای نام نویسی و ساماندهی و دسته بندی کردن هنرمندان تئاتر می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

صاحب جلال به ضرورت برگزاری فصل تئاتر 96 اشاره کرد و گفت: در این زمینه باید به بررسی دستاورد و خروجی فصل تئاتر در سال 95 بپردازیم و کارکرد مربیان سال پیش را ارزیابی کنیم که دراین راه روسای انجمن های نمایش شهرستان ها می تواند به ما کمک کنند.

رییس انجمن هنرهای نمایشی یزد در پایان سخنانش با یادآوری شور وحال جشنواره های استانی دهه 70 ، از حضور کمرنگ شهرستان ها در جشنواره های استانی تئاتر چند سال اخیر ابراز افسوس و تعجب کرد.

در ادامه نشست نیز جعفردل دل زاده، یکی از اعضای شورای انجمن هنرهای نمایشی استان گفت: من از دوستان تئاتری انتظار داشتم که خودشان بیایند و از ما گزارش بخواهند، از ما بپرسند که در این چند ماه چه کرده ایم و چه برنامه ای داریم؛ ولی هیچکس سراغی نگرفته است!

محمدرضا ابوالحسنی به عنوان مسئول مالی انجمن نمایش نیز در گزارشی کوتاه اما کامل میزان ورودی و خروجی حساب انجمن نمایش را برای حاضرین تشریح کرد و گفت: چیزی که میتوان با قاطعیت گفت این است که موجودی حساب انجمن جدید در سال 96 تنها 7 میلیون تومان است.

در ادامه پیرامون این که اگر انجمن نمایش، دبیری شورای صدور پروانه نمایش را بگیرد چه فواید و مضراتی دارد، گفت و گو شد.

مهدی زبرجدی که دانش آموخته تئاتر است، یکی از شرکت کنندگان  در این نشست بود که پیرامون فعالیت کارگردان هایی که می خواهند نخستین تجربه شان در این زمینه را پشت سربگدارند، پیشنهادات خودش را بازگوکرد.

وی گفت: می توان با توجه به نظر کارشناسان، تاتر اولی ها را به سه دسته ی الف، ب و جیم  تقسیم کرد و برای گروه جیم مجوز اجرای خانواده گی برای دسته ی ب اجرای با تعداد روزهای محدود و برای رده ی نمایش های الف اجراهایی با تعداد روزهای  بیشتری را مجوز داد.

رسول شجاعی پیشکسوت تئاتر تفت نیز از شفاف سازی دقیق و بی سابقه انجمن در زمینه مسائل مالی سپاسگزاری کرد. رامین قادری نسب در مورد پرداختن صرف به تاتر و استفاده از پتانسیل دیگر ادارات استان برای همکاری با انجمن نمایش پیشنهاداتی را با  دوستان حاضردر میان گذاشت و البته از برخی مسئولین که از یک سو به تاتر فاخر و اندیشمند بی توجهی می کنند و از سویی دیگر زمینه را برای اجرای نمایش های نه چندان با کیفیت فراهم می کنند، انتقاد و گلایه کرد.

این دوست تئاتری گفت: پشتیبانی مطلق شماری از مسئولین از برگزاری جُنگ ها باعث تنزل ذائقه ی تماشاگران شده و آنها را به دیدن نمایش های سخیف یا جُنگ های موجود در سطح شهر عادت داده است.

علی نوابی ضمن دعوت به بهره مندی انجمن از تجارب پیشکسوتان عزیز و قدیمی ترها، گفت: انجمن از سیاست های جدید خود عدول نکند و با قدرت برنامه های جدید خودش را دنبال کند تا دچار سیر تکرار نشود.

وی افزود: در کشورهای پیشرفته و در دنیای نوین امروزی همزمان با تغییر آدم ها روند و شیوه فعالیت آنها نیز تغییر می کند اما در اینجا متاسفانه فقط آدم ها را متغیر می بینیم و همراه با تغییرات جامعه پیش نمی رویم.

مهرداد جباری علاوه بر مطلب فوق به موفق نبودن سیاست سختگیری در برابر علاقه مندان  ورود به عرصه تاتر در زمینه های گوناگون به ویژه کارگردانی نکاتی را بیان کرد.

هادی دهقان نیز پیرامون اجرای عمومی نمایش ها پیش از برگزاری جشنواره صحبت کرد و گفت: اجراهای عموم باید اختیاری و به عهده گروه گذاشته شود، چه پیش قبل و چه پس از جشنواره، تا کارگردان و عوامل بتوانند برنامه ریزی بهتری برای جذب تماشاگر داشته باشند.

 




نظرات کاربران