در حال بارگذاری ...
...

یادداشت محمدرضا امیرخوانی برای درگذشت هنرمند یزدی

علیرضا مقنی زاده هنرمند خوش بیان همیشه متبسم آسمانی شد

یادداشت محمدرضا امیرخوانی برای درگذشت هنرمند یزدی

علیرضا مقنی زاده هنرمند خوش بیان همیشه متبسم آسمانی شد

تئاتر یزد_ محمدرضا امیرخوانی؛ عجیب است خوبان همه  در این دنیای دون می رنجند و فارغ البال به نهایت نمی رسند!

 از سال 69 درست سی و یکسال پیش علیرضا مقنی زاده به عرصه تاتر آمد. پر انرژی بود و بیان خوبی داشت. علیرغم وزن زیادش بسیار فرز بود و در صحنه نمایش و جلوی دوربین خوش درخشید. فیلم های بسیاری بازی کرد که مهمترین نقش وی آشپز سریال حاکم و قصاب بود. 
تقدیر چنین رقم خورد که در پانزده سال گذشته علیرضای مهربان بی آزار دوست داشتنی دو بار سکته مغزی کند و بعد از تحمل ماهها رنج و سختی در واپسین ساعات روز شانزدهم اردیبهشت یکهزار و چهارصد شمسی(بیست و سوم رمضان) جان به جان آفرین تسلیم نماید. 
اخرین باری که او را دیدم. شب بیست و نهم اسفند نود ونه  به همراهی  کاظم اقای دهقان اشکذری و استاد فرید سعادتمند  به دیدارش رفتیم. بسیار خوشحال شد و خوشحالیش را نه با کلام که دیگر قوه تکلمی نداشت که با نگاه متبسمش بدرقه امان نمود. روحش شاد 
و من الله التوفیق 
بامداد هفدهم اردیبهشت ماه یکهزار و چهارصد شمسی.