در حال بارگذاری ...
...

اتوبوس نابینایان در ایستگاه تالار هنر یزد چشم به‌راه مسافر است

اتوبوس نابینایان در ایستگاه تالار هنر یزد چشم به‌راه مسافر است

اجرای عمومی نمایش «اتوبوس در دست تعمیر است» از شامگاه یک شنبه ۱۴ شهریور در تالار هنر یزد آغاز شده است.

به گزارش تئاتر یزد، نمایش «اتوبوس در دست تعمیر است» به کارگردانی جعفر دل دل زاده،  کاری از جامعه نابینایانِ استان یزد به‌شمار می‌رود، قرار است به‌عنوان کار میهمان در بخش جنبی بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان یزد نیز اجرا شود.

 نمایش نامه ی «اتوبوس در دست تعمیر است» را سعید شهریار نوشته و مرکز خیریه سالمندان نشاط مهریز پشتیبانی مالی آن را بعهده گرفته است.

سید محمد مهدی مدرسی زاده، سیدمحسن طباطبایی، رضا خاوری، مریم موبد و فاطمه پورناظمیان بازیگران این نمایش هستند.

گفتنی است، نمایش «اتوبوس در دست تعمیر است» در جشنواره بین المللی معلولین که آذر ماه سال جاری در اصفهان برگزار خواهد شد، نیز شرکت می‌کند.